Welkom op mijn website

U bent op zoek naar gezellig, goed en uitstekend gezelschap?

Wel: dan heeft u mij gevonden. Ik ben Lily Olofsen, een communicatieve, sprankelende en charmante persoonlijkheid. Representatief, met uitstraling en flair, en ik heb mijn sporen verdiend in de theater- en reiswereld. Sinds 1989 woon ik in de stad Den Haag.


Stelt u zich voor:

  • U woont sinds kort in Den Haag, en wilt de stad graag goed leren kennen.
  • U bent vitaal, heeft genoeg energie en u wilt activiteiten ondernemen, maar komt hier alleen niet aan toe.
  • U zit bijvoorbeeld in een nieuwe fase van uw leven, en zoekt iemand die u hier ‘doorheen’ helpt en er voor zorgt dat uw sociale netwerk weer tot leven komt.


Door mijn jarenlange werkervaring heb ik gemerkt dat ik oog heb voor details, weet wat mensen willen en…. ik ben in staat om u een andere kijk op uw leven te geven, een andere invalshoek te ontdekken door mijn creatieve wijze van denken. Zó vaak vertelden  mensen mij: “jij maakt me aan het lachen, ik word blij en vrolijk van jouw gezelschap, jij geeft me goede energie!”.


Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe belangrijk het is om niet in de steek te worden gelaten, vooral als het voor anderen in uw omgeving lastig wordt. De meeste mensen zijn bang om dan in contact te blijven en haken vaak af en ik weet als geen ander hoe lastig het is om een onbekend iemand te benaderen.

Bovendien staan vertrouwen en integriteit bij mij hoog in het vaandel!


Wat kunnen we gaan doen?

Nou……denkt u eens aan:

  •  Samen winkelen, uitgaan, zoals bijvoorbeeld het bijwonen van theater- en concertvoorstellingen, een bezoek aan de bioscoop, een mooie tentoonstelling bezoeken, een grootschalig evenement, een bezoek aan de botanische tuin etc. etc.
  • Wandelen, fietsen, een stad bezoeken, een dagtripje ondernemen, samen een drankje drinken, een hapje eten.

Dus: u en ik gaan op stap? Neemt u dan contact op met mij en we kunnen samen een nieuwe toekomst voor u gaan ontdekken.

 KvK Den Haag nr. 27332560